Arıcılık

ANA ARI GEN Markası Tescillendi

Artık ANA ARI GEN TR ismi tescilli bir markadır. Avrasya Bal Arıcılık firması altında bulunan ana arı üretim kısmını oluşturan ANA ARI GEN TR ismi ile tescillenmiştir. Bizlerden ana arı alacak olan kişilerin daha güvenli ve garantili alışveriş yapabilmesi için her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyoruz.

Arıcılık sektöründe uzun yıllar arı satışı ve ana arı satışı işlemleri ile uğraşmaktayız. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bizlerinden ve arıcılık dünyası olarakta internet ortamına ayak uydurmamız gerektirmiştir. Gerçek hayatta nasıl alışveriş yapıyorsanız aynı şekilde sitemizden alışveriş yapabilirsiniz. İnternetten alışveriş yapılır mı gibi düşünceler sizi ürkütmesin çünkü gerçek hayatın sanal ortama taşındığı bir dünyadır. İnternetin dünyamızı girmesi ile birlikte dünya bir köy gibi elimizin altında olması bizler ve sizler için büyük nimettir.

Kalite anlayışımızdan ödün vermeden ana arı üretim yelpazesini geliştirmek. Hayatın her alanında sunacağımız doğal ürünlerimizle insanlarımıza sağlıklı besinler yedirmek ve günden güne bu yolda ilerleyerek Avrasya Bal Arıcılık adının ülkemizin her köşesinde sağlıklı ve doğal ürünler ile birlikte anılmasını sağlayarak ana üretimi işlemleri yapmaktır.

 

guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yahya
Yahya
08/02/2018 18:47

Marka tesciliniz hayırlı olsun başarılarınız devamını dilerim.

UĞUR ÇİMENCAN
UĞUR ÇİMENCAN
12/01/2018 19:56

MARKA TESCİLİNİZ HAYIRLI OLSUN TABİKİ GÜVENİNİZİ ARTIRACAKTIR.

Tufan
Tufan
17/12/2017 14:26

İrtibat numaranız varmı

KEMAL ÜNAL
KEMAL ÜNAL
11/12/2017 09:56

Markayı tescil ettirmeniz güveni artıracaktır, sevindim.Hayırlı olsun.

Rafet DURMAZ
Rafet DURMAZ
09/12/2017 22:42

Marka tescilinizi tebrik ederim. Allah utandırmasın. Ülkemize , Millettimize hayırlı olsun.

Ali Türkoğlu
Ali Türkoğlu
09/12/2017 07:58

Kışın Mersin de yazın Malatya Kuluncak 1250 rakımda kalıyorum 40 arı var ,Mayıs’ta Kafkas cinsi 10 adet arı alacağım