2024 Yılı Ana Arı Kampanya Sonuçları

9
197

Her yıl düzenli olarak yaptığımız ana arı kampanyası ile ilgili sonuçları aşağıda açıklıyoruz. Talihli şanslı üye ve ziyaretçilerimiz yorumlarda bana çıkmış diye belirtebilir ve akabinde ana arı sipariş formu aracılığı ile hediye ana arısını talep edebilirler.

2024 Yılı Ana Arı Kampanya Sonuçları

2024 Yılı Ana Arı Kampanyası

Google üzerinden yorum yapanları görmek için tıklayın…

Hediye ana arı göndereceğimiz müşteriler ana arının kargo ücretini kendileri ödüyorlar ve anlaşmalı kargomuz ile gönderdiğimiz için uygun gitmektedir. Kampanyaya yorum yapanları ve kampanya ile ilgili daha fazla detay almak için bir üstte paylaştığımız linke bakabilirsiniz.

Yorum yapanlardan toplam 10 kişiye ana arı göndereceğiz ve bunların 5 kişisi site üzerinden yorum yapanlar diğer 5 kişi ise google üzerinden yorum yapanlar olmak üzere toplam 10 kişiye ücretsiz ana arı gönderimi yapıyoruz.

Ana Arı Gen Üzerinden Yorum Yapanlar:
Kazananlar:
1) Salih alhasoğlu
2) HALİL İBRAHİM
3) ünal aytan
4) Melik
5) Emrah kocabay

Google Üzerinden Yorum Yapanlar:
Kazananlar:
1) Aykut Kara
2) Yılmaz Kocak
3) Recep Cavus
4) ŞAHİN EKEN
5) Naim Gülşen

Yukarıda kazanan kişiler yine bu yazının altına yorum yapabilirler. Ben kazandım gibi. Yaptığı yorum ile daha önceki yaptığı yorum ile ilgili aynı mail adresi ise o kişilerin aynı olduğunu teyit etmiş oluyoruz. Adres bilgilerinizi ve diğer bütün bilgilerinizi ana arı sipariş formu aracılığı ile göndermeniz durumunda kargolama sürecine geçmiş olur. Hayırlı olsun.

Ana Arı Gen firması paket arı ve ana arı üretimi yapmaktadır. Erken ilkbaharda il il 8 çerçeveli olacak şekilde satılık arılar dağıtmaktadır. Dağıtımlar il bazlı olup, kendi araçlarımız ile dağıtmaktayız. Aynı şekilde bütün sezon boyunca ise ana arı gönderimi yapılmaktadır. Ana arılarda kargoda vs. ölüm olması durumunda yenisi gönderilir yine uzun süre yumurta atmayan ana arıların yerine ise yeni ana arılar ücretsiz olarak gönderimi sağlanmaktadır.

9 YORUMLAR

  1. Güvenilir ve sağlam bir site herşeyi prosödüre uyarak yapıyor bu hizmetten yararlanan kişiler zaten herşeyin farkında bizlere bu hizmeti verdiğinizden dolayı teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz