2019 Yılı Canlı Arı Satışı

Aşağıdaki yazılanlar bir önceki yılın fiyatlarıdır ve önümüzdeki sezon için yani 2020 yılı için canlı arı satışı ilanımıza gitmek için tıklayın…
Her yıl dağıtımı yapmış olduğumuz paket arı siparişlerini almaya başlamış bulunmaktayız. Alacağımız siparişler 2019 yılı canlı arı satışı olarak siparişleri alacağız ve dağıtımları 2019 yılının Mart ayı ile Nisan ayı içerisinde Türkiye’nin bir çok il ve ilçesine dağıtımını gerçekleştireceğiz. Nakliye ücreti olmayıp, teslimatlar belirli noktalardan ve yol üzerinden yapılmaktadır.
2019 yılı için yapmış olduğumuz paket arı satışı ile ilgili olarak daha fazla ayrıntılar için Satılık Arı isimli yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz. Satılık arı isimli yazımızı okuduktan sonra Paket Arı Sipariş formuna giderek gerekli bilgileri doldurmanız durumunda 2019 yılı için kaydınızı oluşturmuş oluyoruz. Akabinde sipariş formunda belirtilen gerekli ödemeyi yapmanız durumunda siparişiniz onaylanacaktır.
Burada yazılanlar güncel olmayabilir. Güncel arı satışı ilanımızı gitmek için TIKLAYIN…
2019 Yılı Canlı Arı Satışı Fiyatları;
PAKET ARI -1 (Plastik Kutu): Arıları, 6-7-8-9 çerçeveli koyu renkli plastik kutularında getirmekteyiz. Bu şekilde getirtiğimiz taşıma bal kutularını yine arı bölmelerinde yada bal mevsiminde bal taşıma işlemlerinde değerlendirebilirsiniz. Ana arısı ise istemiş olduğunuz paket arının ırkından olan o yılın ana arıları olur. Analar her yıl değişmektedir. 2019 yılı için alacağınız arıların ana arıları 2018 yılının anasıdır. Çerçeve ölçüleri olarak 48*23 cm ve 47,5*22 cm boyutlarındadır.
6 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: 6 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 4-5 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT: 330 TL
7 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: 7 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT: 365 TL
8 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: 8 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 6-7 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT: 400 TL
9 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: 9 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 7-8 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT: 435 TL
PAKET ARI -2 (Tek Katlı Yeni Kovanı – Ahşap Taban): Bu paketimizde yukarıda saymış olduklarımız arı çerçeve sayısı aynı olup, arıları getirdiğimiz kovanlar standart ölçülerde olan kovanlar ile nakliyesini yapmaktayız. Daha önceki yıllar ikinci el kovan ile getiriyordur ve bazı müşteriler pek beğenmediği için artık onu tamamen kaldırdık. Yeni kovanlara koymuş olduğumuz çerçevelerdeki kapalı ve açık yavru durumu yukarıda belirttiğimiz şekilde olacaktır. Aradaki fark kovanlı gelmesidir. Kovanlarımızın kapakları saç ile de kaplamıştır. Eğer kovanınız yoksa, kovanlı bir şekilde almanız en mantıklıdır.
6 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 360 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
7 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 395 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
8 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 430 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
9 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 465 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
PAKET ARI -3 (Tek Katlı Yeni Kovanı – Plastik Taban): Yeni kovan olarak getirdiğimiz arı kovanlarının aynı zamanda plastik tabanlı olarakta getirebiliriz. Bu paketin tek özelliği tabanın plastik olmasıdır.
6 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 375 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
7 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 410 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
8 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 445 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
9 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT: 480 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
AYNI ZAMANDA;
1) 50 adet ve üzeri alımlarda fiyatta indirim vardır. İrtibat numaramızdan görüşebilirsiniz.
2) 20 adet ve üzeri alımlarda yeni kovanlardan alacaklar için ikinci katı da getirmek üzere teslim edebiliriz. İkinci kat olarak gelecek kovan çerçeveleri olmaz. Alt katta bizim arı koyacağımız çerçeveleri vardır. İkinci katın farkı: 50 TL’dir.
3) Dağıtımlar Mart sonu ve Nisan ayı içinde teslim edilir. Arıları kendi aracımız ile dağıttığımız için her yere girip çıkamıyoruz. Belirli güzerganlara gelip arılarınızı alabilirsiniz. Bu güzergahlar il ve ilçeler olarak dağıtım yapıyoruz. Eğer bizim yol üzerinde ise zaten biz bırakırız yine bizi çok yolumuzdan etmeyecekse yine bırakmaya çalışırız. Çünkü, aracımız arı yüklü olduğu için fazla zaman kaybetmeden o arıların sahiplerine teslim edilmesi gerekmektedir.
4) Paket arıları biz getirirken yolda kaybolma veya telef olması durumunda yeniden arı gönderimi yada para iadesini yapmaktayız. Kesinlikle mağdur olmazsınız.
5) Bulunduğunuz yöreye uygun hangi arı ırkı ile çalışmanız gerektiğini bilmiyorsanız, öncelik olarak çevrenizdeki tecrübeli arıcıların görüşlerini alabilirsiniz. Yada bizlere aşağıda bulunan Yorumlar kısmından yöreniz hakkında yükseklik, flora ve bitki örtüsü hakkında bilgiler verirseniz yardımcı olmaktayız.
TESLİMATLAR: 2019 yılı Mart sonu ile başlar Nisan ayında biter.
ÖDEME OLARAK AŞAĞIDAKİ SİPARİŞLERE GÖRE YAPABİLİRSİNİZ:
1-3 adete kadar olan siparişlerde 1 adetini
4-10 adete kadar olan siparişlerde 3 adetini
11-15 adete kadar olan siparişlerde 4 adetini
16-20 adete kadar olan siparişlerde 5 adetini
21-30 adet ve üzeri için 10 adetini ödemeniz yeterlidir.
Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için aşağıda bulunan videomuzu mutlaka izleyin aynı zamanda yine aklınıza takılan sorular varsa YORUMLAR kısmından sorabilirsiniz.
Burada yazılanlar güncel olmayabilir. Güncel arı satışı ilanımızı gitmek için TIKLAYIN…


Bu ise yeni baslayacagim kocaelide oturuyorum onerileride bulunabilirmisiniz

Agrı patnos icin hangi ari irkini kullanirsam daha iyi verim alirim

Merhaba
Antalya’ya bağlı Kaş ilçesinin Akörü Köyünde yaşıyorum. Rakım 750 civarı. Çam ve sandal ormanı içindeyiz. Kışın birkaç gün de olsa don oluyor, her yıl olmasa da kar da yağıyor bir kaç gün. Kafkas ırkı buraya uygun olur mu? Kaş’ a nakliye yapıyor musunuz?
Teşekkür ederim.

merhaba ortalama kaçtane arı veriliyor sivas kangalla en uygun hangisi olabilir 4 ay yaz 5ay kış 3 ay yagurlu hava olur sivas kangal a sevkiyat varmı

iyi günler ben ankarañın soğuk ve ayaz olan bölgesinde arıcılık yapmak istiyom.hangi ırkla çalışmam lazım.ankara pursaklar ilçesine teslimatınız var mı.

Arı dağıtımı ne zaman başlayacak

Selam ben ist beykozdan Kerim sizden daha öncede arı almıştım bu sezonda alıcam inşallah fakat anlıyamadığım bir konu var fiyatla ilgili ana googlede paket arı diye girin karşınıza 2 adet ana arı gen çıkıyor birinde paket arı fiyatı 8 çerçeve pilastik kutuda 400 tl aynısısı diğer yerde 410 yazıyor bu nasıl iş aydınlatırsanız sevinirim tabiki ben alan kişi olarak 400 ödicem

adım HASAN SÖYLEMEZ geçen yıl ana aldım pek randıman alamadık bu yıl arı almayı düşünüyorum vereceğiniz arılarda ana hangi yıla aittir vede Malatya ya getiriyormusunuz bilgilendirirseniz sevinirim

Merhabalar ben Kırıkkale’dene mustafa kırıkkale bölgesine dağtiminiz varmı öncelikle onu sorayım bizim burda kafkas ırkı arı oluyor sizce bu ırk buraya uyum sağlarmi ormanlık bir alan teslimat hangi aylardır daha önce yapmadım ama dedemin vardı birşeyler öğretti ve bende arı beslemek istiyorum sizce Kaç kovanların başlamalıdır videolarının izliyorum ve eğitici olduğunü düşünüyorum yardimci olursanız sevinirim

Silkme arı içinde ana arı içinde varmı

Yorumum görüküyormu kayseri de tek arıırkımı beslenmezmi

Merhaba;Izmir Urkmez de başlamak istiyorum .Bu yöre icin hangi ırk uygundur

Millet enflasyonla topyekün mücadele adı altında herşeyde kampanya düzenliyor,,,fiyatlarda kısmış olsa indirime gidiyor…dizilerinde benzer kampanyalarını bekliyoruz…

Karadeniz bölgesinde Kafkas melezi ile çalışıyorum bizim yöremizde Yığılca olurmu samsun termeye getirebiliyor musunuz.

Selam sözüyle özü bir olanların üzerine olsun. Kastamonu Cide de arıcılığa başlamak istiyorum .İlk etapta kaç kovanla başlamalıyım? hangi ırk arı almalıyım? Arıları nereye kadar getirebilirsiniz?

Merhaba balıkesir merkez ilçesinde hangi arı türünü önerirsiniz? Kovanlı almak için dorm doldurmak yeterli olacak mı? Plastik taban mı ağaç taban mı tercih etmeliyim?

Merhaba, iznik ile Gölcük arasında 850 metre rakımlı dağ köyü olan elmalı’da (iznik’e bağlı) yetiştirmeyi düşünüyorum. Orman ağaçlarının olduğu bir bitki örtüsüne sahip. Hangi ırk uygun olur?

Oğula yatkınlığı nedir?

Merhaba ben Kafkas arı siparişi verdim 3 adet 500 TL para ödedim verilen hesaba ben normal ağaç kovanlı 9 çıtalı 3 adet istedim yalnız daha önce 2 adet olarak Forum doldurdum 2 adet olan iptal olur mu 3 adet istiyorum

Merhabalar.. aydın didim de arıcılık yapmak istiyorum rakım en fazla 100 mt falandır. buraya yeni taşındım ve ne bir arici gördüm ne de tanıştım o yüzden hangi ırk koloni beslemem gerekiyor bilemiyorum. Bu konuda sizin bilginiz var mı ya da bilgisine başvurabileceğim tanıdığınız var mı.. bir de yeni kovanlı sipariş vermek istiyorum ancak o kovanlar katsız gelecek ileride kat ihtiyacımız olduğunda nasıl yapacağız.. teşekkür ederim..

Kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim? İnternetten alışveriş yapar gibi.

9 çerçeveli- Yeni kovanı ile birlikte almak istiyorum. bu yeni kovanlar 10 çerçevelik mi 9 çerçevelik mi

Merhaba, ben geçen sezon paket arı mevsimine yetişemedim fakat sizden bölme yapmak için bir kaç tane ana arı aldım. Acemi olduğum için ana arıları ödediğim meblağı çöpe atılmış mantığ ile istemiştim )) (kızmaca yok) ama kargom geldiğinde açıkçası böyle düşündüğüm için utandım ) sanırım tam yaz ortası olduğu için kargoda telef olma ihtimali göz önüne alınarak verdiğim siparişin iki katı anı arı gelmişti. Şimdi de aklıma takılan birşey var, 9 çerçeveli paket arıyı 8 çerçeve haznesi bulunan plastik kutuya nasıl yerleştiriyorsunuz ?))) bütçemi planladıktan sonra bir kaç arı siparişi verecem İnşAllah, tek ricam ana arılarımın istisnasız boyalı olması olacak. Hem acemi hem görme kusuru olan biri için bu ricamı dikkate alacağınızdan zerre şüphem yok.

merhabalar ege bölgesinde 500-550 rakımında arıcılık yapmayı planlıyorum. sizce hangi ırkı almam uygun olur? sadece çıta satışınız yok mu? ben kutu ya da kovan almak istemzsem fiyatlarınız nasıl olur?

elimde yerel ırk var deneme amaçlı almayı planlıyorum. en az 3 koloni düşünüyorum memnun kalırsam önümüzdeki yıl f1 analardan sipariş verebilirim. kasım sonu aralık başı sizinle irtibata geçeceğim. ilginize teşekkürler.
merhaba
balıkesir erdekte arıcılık yapmak istiyorum
hangi arı cinsi önerirsiniz