2017 Ana Arı Kampanyası

318
80

2017 Ana Arı Kampanyası (yorum yaparak ana arı kazan)

Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ana arı kampanyasını bu yılda yapıyoruz. Kampanyamıza katılmanın öncelik tek kuralı aşağıda bulunan YORUM kısmına anlamlı ve mantıklı en az bir cümle halinde yorum yapmaktır. Yorum yaparken iletişim bilgisi olarak vermiş olduğunuz e-posta adresinizi doğru girmeniz gerekmektedir. Çünkü daha sonra size ana arı çıktığı zaman iletişim olarak mail adresinden ulaşacağız.

Daha önceki yıllar yapmış olduğumuz ana arı kampanyaları; 

2015 yılı ana arı kampanyası; http://www.anaari.gen.tr/ana-ari-hediye-sonucu/

2016 yılı ana arı kampanyası; http://www.anaari.gen.tr/2016-ana-ari-kampanyasi/

2016 yılı ana arı kampanya sonucu; http://www.anaari.gen.tr/2016-ana-ari-cekilisi/

Sizlerde bu yıl yapacağımız 2017 ana arı kampanyası etkinliğine katılarak şansınızı deneyebilirsiniz. Arkadaş ve çevrenizdeki dostlarınıza da haber vererek kazanma şansınızı artırabilirsiniz. Yanıltıcı ve hakaret içeren yorumlar dikkate alınmayacaktır.

Aynı zamanda ana arı sipariş verecek olan müşterilerimiz için kısa bir bilgi geçmek istiyoruz. 2017 yılı için ilk gönderimler Nisan ayı gibi başlayacak olup, siparişlerin gönderimi ödeme önceliğine göre yapılmaktadır. Ana arı siparişlerinin tarafınıza zamanında ulaşmasını istiyorsanız, ana arı sipariş formunu doldurduktan sonra ödeme geçmeyi unutmayın lütfen. Ana arı sipariş için buraya bakınız… http://www.anaari.gen.tr/ana-ari-siparisi/

2017 Ana Arı Hediyesi Kazanma Şartları:

a) Kampanyaya katılmak için arıcılık veya ana arı ile ilgili kampanya katıldığınızı dair aşağıda bulunan”Yorum” kısmından mantıklı ve en az bir cümleyi kapsayacak yorum yapmanızdır.
b) Bir kişinin bir adet yorum yapma hakkı vardır. Daha fazla kampanyadan faydalanmak istiyorsanız arkadaşlarınıza yorum yapmalarını sağlayabilirsiniz. Aynı eposta adresi birden fazla yapılan yorumlar dikkate alınmayacaktır.
c) Lütfen yorum yaparken eposta adresinizi doğru yazınız ki, kazanmanız durumda size eposta aracılığı ile ulaşacağız.

Kampanya Başlangıç Tarihi: 20/11/2016
Kampaya Bitiş Tarihi: 01/08/2017 tarihinde çekiliş yapılacak olup, çekiliş kameralar karşısında olacaktır. Toplam iki (2) kişiye ana arı gönderilecektir. Lütfen eposta adreslerinizi doğru yazınız kazanmanız durumunda size mail adresinden ulaşacağız.

2017 ANA ARI KAMPANYA SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN…

0 0 Oy verin
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

318 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hamza Eken
Hamza Eken
7 yıl önce

Artvin iline dağıtımınız ne zaman olacak ve bu aldiğımiz paket arılara varova ilaci yapilacak mi yoksa siz yapilmis olarak mi yolluyorsunuz.

UĞUR
UĞUR
7 yıl önce

Ben birde karniyol ariyi denemek istiyom ama Kafkas arısı benim için bir başka erzurumda Geçen yılda katıldım bu yıl nasip olur inşallah

Yasar
Yasar
7 yıl önce

Nosema da koruyucu hekimlik varmidir

Ümit keser
Ümit keser
7 yıl önce

Bende sansımı denemek istiyorum hayırlısıyla

Rafet DURMAZ
Rafet DURMAZ
7 yıl önce

Kocaeli de ana arı üreteceğim. Hangi ırk olabilir.

Ali yar
Ali yar
7 yıl önce

Yeni arıcılığa bâşlamış ve kovanımda ana arı yok bana çıkarsa çok sevinirim teşekkürler

nusrat
nusrat
7 yıl önce

merhaba, aralık ayı sonu gibi 5 adet paket arı sipariş verdim. 3 adetinin ücretini ödedim 2 adetin ücretini teslimatta ödeyeceğim bu iki adetin fiyat ini sipariş vermiş olduğum fiyattan mi yoksa şu anki fiyattan mi ödeme yapacağız. iyi çalışmalar.

nusrat
nusrat
7 yıl önce
Cevap  Admin

teşekkür ederim

Yasar
Yasar
7 yıl önce

Belfast kütahya bölgesine verimli olurmu

Özge Can Kaya
Özge Can Kaya
7 yıl önce

merhabalar, istanbulda yaşıyorum, bir dernek vasıtasıyla önce sebze fidanları ve tohumlarla tanıştıktan sonra aynı dernekte arıcılık atöltyesine katılarak arıcılığa da merak saldım. Düşünüyorum yapabilirmiyim yapamazmıyım diye. Bu arada da sitenizle tanıştım. Belki çekilişte çıkacak kafkas arı beyi benimde arıcılığa başlamam vesile olur.
Öneri : Yarışmanız 2017 mart gibi sonlansa kovan kurmak için istrekli olanlar belki daha çok rağbet edebilir hemde baharı kaçırmamış olurlar. haziranda gelecek kraliçe arıyla koloni oluşana kadar yaz geçer ürün alınamaz diye düşünüyorum.

Nazmi YILANCI
Nazmi YILANCI
7 yıl önce

Ülkemiz Ariciliginin gelişmesi için Sizin gibi firmaların daha fazla olması temennimiz dir. Paket arı satışı ve döllenme garantili sertifikalı ana arı ile bal mevsimini daha güçlü girmiş oluyoruz. Ana arının bal verimi üzerine etkisini arıcıların daha çok dikkat dikkat etmesi gerekiyor. Herkese bereketli bir yıl dilerim

ünsal
ünsal
7 yıl önce

Ana arı üretim yerleriniz hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Ürettiğiniz ana arıların kalitesini nasıl anlayabiliriz fidan gibi sertifikası gibi özelliklerini belirten bir evrak gönderiyor musunuz tüketici memnun kalmazsa bir hak talep edebiliyormu

TANDOĞAN ÇETİN
TANDOĞAN ÇETİN
7 yıl önce

SELAMLAR…BEN DE ŞANSIMI DENEMEK İSTİYORUM…HEDİYE ANA ARI SAYSINI ARTTIRMANIZ TEMENNİSİYLE…HAYIRLI İŞLER…

Ramazan
Ramazan
7 yıl önce

Insaallah bizede sans guler

Adem güngör
Adem güngör
7 yıl önce

Hadi bakalım hayırlısı

Muhammet emin güngör
Muhammet emin güngör
7 yıl önce

Bu sene olsun bana çıksa bari

hüseyin bağışlar
hüseyin bağışlar
7 yıl önce

iyi akşamlar arıcılığa yeni adım atmış bir arıcı adayı olarak arıcılığın hem ülkemiz açısından hem dünya açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü arıların çiçekleri döllemesi olmasaydı ne meyve olurdu ne de sebze nede bal gibi büyük nimetler olurdu aıcılığı herkese tavsiye ediyorum çok zevkli vee de kolay bir hobi sosyal aktivite denileblir herkese teşekkürler …

Ömer
Ömer
7 yıl önce

Geçen sene damızlık Kafkas ekotipi ana arı almış biri olarak kendilerinden oldukça memnunum. İnşaallah nasipse bu senede almayı düşünüyorum. Her arıcıya özellikle tavsiyem damızlık ana arı alarak kendi bölgelerinde kendi f1 ana arılarını üretmektir. Verim konusunda inanılmaz değişiklikler görünüyor. Herkese hayırlı sezonlar.

Mehmet a
Mehmet a
7 yıl önce

İnşallah şu güzel ana bana çıkar

Ömer pahıloğullarından
Ömer pahıloğullarından
7 yıl önce

Merhabalar. 1989 yılında ziraat fakültesinde okurken arıcılık stajı yaptığım sırada bu küçük devlere hayran kalmıştım. Okul bitti ve İstanbul’a döndüm.ne yazık ki İstanbul’da ziraat çok zor, sizin gibi değerli çalışmalara imza atan firmalar tekrar beni heveslendirdi. Muhtemelen bu yıl yada en geç seneye sayenizde arıcılığa adım atacağım. Hepinizin emeğine sağlık. Selamlar.

kenan
kenan
7 yıl önce

çanakkale için hangi ırk uygundur. ben bu sene başlayacağım arıcılığa